Ce rochii să porți în funcție de forma corpului?
Ce rochii să porți în funcție de forma corpului?

Ce rochii să porți în funcție de forma corpului

 

Rochiile au fost și vor fi întotdeauna un simbol al feminității și al eleganței. Fie că purtați rochii de zi sau de ocazie, la birou sau la o ieșire cu prietenii, o rochie bine aleasă vă va da încredere și veți arăta minunat în ea. Nici nu trebuie să arătați perfect. Perfecțiunea nu există. Trebuie doar să învățați să vă cunoașteți corpul, pentru a vă putea îmbrăca astfel încât să ascundeți defectele și să vă puneți în evidență atu-urile.

Rochiile sunt minunate, dar cum știi ce rochii să porți, astfel încât să arăți bine? Cum știi ce te avantajează și ce nu? Ce să eviți și ce să adopți în garderobă, astfel încât să arăți bine mereu? Despre asta vreau să discutăm azi, despre cum să îți alegi rochiile în funcție de forma corpului.

Deși toate femeile arată diferit și fiecare corp are anumite particularități, există câteva categorii clare, în care se pot împărți corpurile femeiești.

Corpul clepsidră

Corpul de tip clepsidră este cel mai râvnit. Practic, dacă te bucuri de un astfel de corp, te poți îmbrăca așa cum dorești, fiind cel mai aproape de ideal. Un corp clepsidră înseamnă că umerii au aceeași dimensiune ca șoldurile și talia este bine evidențiată. Dacă ai un corp clepsidră, ești o norocoasă. Poți purta rochii pe corp sau vaporoase, lungi sau scurte, cu volane sau cu talie înaltă. Alege să îți evidențiezi talia, pentru că este atu-ul tău cel mai mare.

Corpul dreptunghi

Corpul dreptunghi are aceeași dimensiune peste tot. Umerii și șoldurile sunt identice, iar talia nu este evidențiată de niciun fel. Poți purta rochii cu mult volum în partea de sus, ca să evidențiezi bustul sau cu volane în partea de jos. Alege-le totuși pe rând, pentru a nu o da în extreme.De asemenea, evidențiază talia cu o curea sau un cordon.

 

Corpul pară

Corpul pară se identifică prin umeri înguști și șolduri late. La acest tip de corp se recomandă rochiile care pun accent pe umeri și bust. Încearcă să porți rochii cu umerii acoperiți și gen babydoll. Evită rochiile cu imprimeuri prea țipătoare și oftează pentru culori neutru și forme conice, nu evazate.

Corpul măr

Dacă la corpul pară șoldurile sunt late și umerii înguști, la măr este exact invers. Ceea ce înseamnă că trebuie să atragi atenția asupra șoldurilor și nu a umerilor lați. Poartă rochii cu decolteu în V și care să încerce să evidențieze talia. Te avantajează rochiile deasupra genunchiului, mai lărguțe. Cele strânse pe corp nu ar trebui să existe în garderoba ta, deoarece îți vor scoate și mai mult în evidență șoldurile și abdomenul pe care vrei să le ascunzi.

Atunci când vei învăța să îți cunoști și accepți corpul și să știi ce rochii să porți în funcție de forma acestuia, vei învăța să te simți bine în pielea ta și să fii fericită.

Mergi la Rochii de Seara

Comentarii (4179)

 • Avatar
  small tattoos
  May 6, 2020

  small tattoos https://inksmalltattoos.com/ small tattoos

  • Avatar
   Land Owner
   Sep 26, 2022

   Do check out land records

   • Avatar
    Nov 1, 2022

SERWIS ANTEN SATELITARNYCH

Problemy z odbiorem telewizji może naprawić prawidłowe ustawienie anteny satelitarnej Polsatu oraz Canal+ (Raszyn, Sulejówek, Otwock, Zielonka, Łomianki, Płochocin, Konstancin, Wołomin, Podkowa Leśna, Babice, Ożarów Mazowiecki, Piastów, Warszawa, Błonie, Marki, Grodzisk Mazowiecki, Piaseczno, Legionowo, Pruszków)