Fidelizare. 

De fiecare data cand acumulezi cumparaturi in valoare de 1000 ron intr-un an calendaristic pe site-ul nostru (chiar si din comenzi diferite), iti oferim un voucher in valoare de 10% ron pe care il poti folosi la orice comanda viitoare. Va rugam sa ne informati pentru a verifica si a va trimite codul de reducere.

Comanda One Time

Pentru fiecare comanda care atinge sau depaseste 1000 ron, primesti 10% discount. Puteti de asemenea sa plasati o comanda 2-3 persoane impreuna, si platiti (de exemplu) doar 900 ron in loc de 1000.

*o comanda nu poate face parte din mai multe promotii in acelasi timp.

- Extragere Voucher 1000 RON sezon 2019 -

Data extragerii: 16.11.2019

Eligibilitate: clienti care au achizitionat o rochie in cursul anului 2019 (mai multe comenzi - mai multe poze - mai multe sanse)

Mod de inscriere simplu, format din 2 pasi:

1. O recenzie(review) cu cateva cuvinte pe pagina de Facebook "Andoni Rochii"

2. O poza prin email la office@andoni.ro purtand rochia la eveniment sau in conditii similare (dar o poza prezentabila, in lumina buna si bineinteles sa fiti de acord sa o folosim in albumul nostru "Poze Cliente.

Desfasurare:

Extragerea se va face printr-o inregistrare video pe site-ul www.random.org.

Clientele care s-au inregistrat vor primi un numar alocat extragerii. Va rugam sa mentionati in email-ul cu poza si numele pe care s-a plasat comanda.

Voucherul poate fi folosit pana in ziua Pastelui 2020 (12.04.2020) si se aplica oricarei comenzi formate din produse aflate in stoc la momentul comenzii.

In cazul in care valoarea comenzii depaseste 1000 ron, diferenta se va plati de catre client (ex: la o comanda de 1200 ron, va ramane de plata 200 ron).

In cazul in care valoarea totala a comenzii nu atinge pragul de 1000 ron, comanda va fi acoperita de voucher fara a se returna diferenta.