Rochii de seara

In aceasta categorie vei gasi rochii pentru evenimentele speciale din viata ta (rochii pentru nunta, rochii pentru botez, rochii pentru majorat, rochii pentru cununie, rochii pentru zile de nastere). Alege design-ul, culoarea si materialul care ti se potriveste incat singura grija sa ramana aceea de a te simti bine la petrecere.

Daca vei dori sa fac retur, te rugam sa o faci in primele 14 zile de la primire. Rambursarea banilor in cont se face intre 24h si 14 zile calendaristice de la primirea returului. De cele mai multe ori vom rambursa banii in 1-2 zile de la primirea coletului. Timpul de rambursare va fi calculat in functie de cat de repede este trimis returul inapoi, realist vorbind ar trebui sa fie de ajuns 1-2 zile pentru a fi sigura daca produsulul/marimea este potrivita sau nu.

Transportul este inclus pentru orice comanda finalizata cu succes. (in cazul returului costul de transport va fi scazut din valoarea rambursata). Consumatorul suporta toate costurile directe legate de rambursarea produsului. Te rugam sa tii cont de faptul ca daca iti place un model foarte mult, il poti ajusta la croitor.