CONDIŢII GENERALE PENTRU UTILIZAREA SITE-ULUI

Magazinul www.andoni.ro este operat de catre SC ANDONI FASHION SRL, cu sediul in Mun. Deva, Loc. Santuhalm, Str. Santuhalm Nr 85, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J20/1411/2017, avand codul de indentificare fiscala 38242311.
SC ANDONI FASHION SRL a lansat site-ul www.andoni.ro pentru a-şi informa intr-un mod cât mai facil clienţii.
Utilizarea acestui site de către dumneavoastră este condiţionată de respectarea condiţiilor generale de acces şi de utilizare detaliate mai jos („Condiţii generale”), precum şi de respectarea ansamblului de legi aplicabile. Atunci când accesaţi site-ul, când îl parcurgeţi şi îl utilizaţi, dumneavoastră acceptaţi implicit şi necondiţionat „Condiţiile Generale”, care prevalează asupra oricărei alte înţelegeri pe care aţi putea s-o aveţi cu firma SC ANDONI FASHION SRL, cu toţi membrii reţelei sale comerciale sau numai cu unii dintre aceştia.

DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ
DREPTURI DE AUTOR ŞI/SAU DREPTURI ASUPRA IMAGINILOR

SC ANDONI FASHION SRL este operatorul site-ului de faţă. Fotografiile, textele, sloganurile, desenele, imaginile, secvenţele animate sonore sau nu, precum şi toate lucrările integrate în acest site sunt proprietatea SC ANDONI FASHION SRL sau a unor terţi care au autorizat SC ANDONI FASHION SRL să le utilizeze.
Reproducerile, pe hârtie sau digitale, ale site-ului sus menţionat şi/sau ale imaginilor si informatiilor de pe site sunt autorizate cu condiţia ca acestea să fie destinate unei folosinţe strict personale, excluzând orice utilizare în scopuri publicitare şi/sau comerciale şi/sau de informare, astfel încât să se conformeze dispoziţiilor legislative privitoare la proprietatea intelectuală.
Cu excepţia dispoziţiilor de mai sus, orice reproducere, prezentare, utilizare sau modificare parţială sau integrală a site-ului , indiferent prin ce procedeu ori pe ce suport, a diverselor imagini ale produselor si informatiilor care îl compun, fără a se fi obţinut în prealabil autorizaţia scrisa a firmei SC ANDONI FASHION SRL, este strict interzisă şi constituie INFRACŢIUNE ce se pedepseşte conform legislaţiei în vigoare. Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuala puteti folosi adresa de mail office@andoni.ro.

DREPTURI DE MARCĂ

Numele Andoni Fashion, logo-ul ANDONI, este marca utilizata in mod exclusiv de către SC ANDONI FASHION SRL. Alte mărci sunt de asemenea menţionate pe site; ele sunt teoretic identificate printr-o majusculă. Acestea sunt folosite de SC ANDONI FASHION SRL, fie cu autorizaţia titularului, fie ca simplă indicare a unor produse sau servicii propuse/furnizate sau utilizate de firma SC ANDONI FASHION SRL. Reproducerea, imitarea, utilizarea sau aplicarea acestor mărci fără a fi obţinut în prealabil autorizaţie din partea firmei SC ANDONI FASHION SRL sau de la titularii respectivi constituie INFRACŢIUNE ce se pedepseşte conform legilor în vigoare.

INFORMAŢII DESPRE PRODUSE ŞI SERVICII

Aceste pagini constituie o prezentare generală a gamei de produse pe care SC ANDONI FASHION SRL, le distribuie în România.
Imaginile produselor de pe site sunt cu titlu de prezentare şi nu atrag responsabilitatea firmei SC ANDONI FASHION SRL.
SC ANDONI FASHION SRL îşi rezervă dreptul de a modifica/actualiza informaţiile ce figurează în prezentul site pe Internet, mai ales pe cele referitoare la caracteristicile produselor, la modelele prezentate şi la preţuri, în orice moment, fără preaviz, ţinând cont de trăsătura interactivă a site-ului, fără ca modificările să presupună responsabilitatea firmei SC ANDONI FASHION SRL, a membrilor reţelei sale sau a angajaţilor săi.
SC ANDONI FASHION SRL este la dispoziţia dumneavoastră pentru orice informaţie, în special referitoare la tarife, la disponibilitatea modelelor prezentate, precum şi la cele mai recente colectii lansate.

HYPERLINK-URI

Plasarea unui hyperlink spre site-ul www.andoni.ro necesită o autorizaţie prealabilă în scris din partea firmei SC ANDONI FASHION SRL. Dacă doriţi să plasaţi un hyperlink spre site-ul nostru, trebuie prin urmare să ne contactaţi pe adresa de e-mail office@andoni.ro. SC ANDONI FASHION SRL nu poate fi, în nici un caz, făcută responsabilă pentru punerea la dispoziţie a unor site-uri care fac obiectul unui hyperlink plecând de la site-ul www.andoni.ro şi nu este responsabilă, în nici un fel, de conţinutul, produsele, serviciile etc. disponibile pe aceste site-uri sau plecând de la aceste site-uri.

LIMITAREA RESPONSABILITĂŢII

Utilizatorul foloseşte site-ul pe riscul propriu. În nici un caz, firma SC ANDONI FASHION SRL, afiliaţii săi, membrii reţelei sale, fiecare în parte sau împreună, sau angajatii societatii, nu vor putea fi făcuţi responsabili pentru daune directe sau indirecte şi în special pentru prejudiciul material, pierderea de date, prejudiciul financiar, rezultând din accesul sau utilizarea acestui site sau a tuturor site-urilor care sunt legate de el.
Conţinutul site-ului este prezentat fără nici o garanţie, de nicio natură.
Informaţiile asupra produselor, serviciilor, modelelor, caracteristicilor şi preţurilor acestora corespund unei definiţii la momentul redactării lor sau al actualizării diverselor pagini ale site-ului; ele sunt oferite numai cu titlu informativ şi deci nu sunt şi nu trebuie să fie considerate ca o ofertă contractuală a produselor şi serviciilor oferite de firma SC ANDONI FASHION SRL, de afiliaţii săi ori de membrii reţelei sale. Erori sau omisiuni pot interveni. Accesul la produsele şi serviciile prezentate pe site poate face obiectul unor restricţii. Trebuie deci să vă asiguraţi că legea ţării de unde se stabileşte conectarea vă autorizează să accesaţi site-ul nostru.

DREPT APLICABIL

Prezentele „Condiţii Generale”, precum şi orice litigiu în legătură cu sau decurgând din clauzele acestor „Condiţii Generale” sau din accesarea / funcţionarea / disfuncţionalitatea site-ului se supun dreptului intern român. Limba „Condiţiilor Generale” şi a site-ului este limba română. În caz de litigiu, numai instanţele româneşti vor fi considerate competente.

GARANTIA LEGALA DE CONFORMITATE

Conform Legii nr. 449/2003, articolele 5-14 si OUG 34/2014 articolul 4 - pct. 1 lit. e vanzătorul este obligat să livreze consumatorului produse care sunt în conformitate cu contractul de vânzare-cumpărare.
Se consideră că produsele sunt în conformitate cu contractul de vânzare-cumpărare dacă:
a) corespund descrierii făcute de vânzător şi au aceleaşi calităţi ca şi produsele pe care vânzătorul le-a prezentat consumatorului ca mostră sau model;
b) corespund oricărui scop specific solicitat de către consumator, scop făcut cunoscut vânzătorului şi acceptat de acesta la încheierea contractului de vânzare-cumpărare;
c) corespund scopurilor pentru care sunt utilizate în mod normal produsele de acelaşi tip;
d) fiind de acelaşi tip, prezintă parametri de calitate şi performanţe normale, la care consumatorul se poate aştepta în mod rezonabil, date fiind natura produsului şi declaraţiile publice privind caracteristicile concrete ale acestuia, făcute de vânzător, de producător sau de reprezentantul acestuia, în special prin publicitate sau prin înscriere pe eticheta produsului.
În cazul lipsei conformităţii, consumatorul are dreptul de a solicita vânzătorului să i se aducă produsul la conformitate, fără plată, prin reparare sau înlocuire sau să beneficieze de reducerea corespunzătoare a preţului ori de rezoluţiunea contractului privind acest produs,

CONDITII DE RETURNARE A PRODUSELOR

Daca nu sunteti pe deplin multumiti de cumparaturile dumneavoastra puteti pur si simplu returna produsul in starea in care a fost livrat, in decurs de 14 zile calendaristice de la receptie si va vom returna banii (cu exceptia cheltuielilor de transport) sau vi-l putem schimba cu o marime sau culoare diferita sau alt produs. Legislatia romana prevede: "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciatului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor." Contravaloarea produsului va fi returnata in termen de maxim 30 zile calendaristice de la data returnarii, cu conditia, insa, ca produsul sa fie primit in aceeasi stare in care a fost livrat, cu toate etichetele atasate si insotit de toate documentele primite si in ambalajul original. Un produs de o marime poate fi schimbat cu acelasi produs de alta marime, in masura in care marimea solicitata este disponibila. Daca acea marime nu este disponibila se poate solicita schimbarea produsului cu un altul, platind diferenta de pret, daca este cazul. Cheltuielile de transport vor fi suportate de catre client.

In cazul comenzilor peste 1000 ron care beneficiaza de discount instant 10% nu se pot returna decat integral (toate articolele de pe comanda). In cazul in care se doreste returnarea unui singur articol, valoarea discount-ului va fi scazuta din suma returnata in cont. Exemplu: 3 rochii in valoare de 400 ron cu total comanda 1200 ron (-10%) va ramane de plata 1080 ron. In cazul returului uneia dintre cele 3 bucati, suma virata in cont va fi 400-120=280 ron, deoarece valoarea comenzii ramasa valida nu se mai incadreaza la pragul de 1000 ron.

CONCILIERE SI REZOLVAREA RECLAMATIILOR

Dacă aveți probleme legate de o comandă, care nu par a putea fi rezolvate prin e-mail sau cu persoana cu care discutați, puteți lua legătura pentru o conciliere internă gratuita cu Andrei Roman, email: office@andoni.ro.
Termenul de raspuns la emailuri este de maxim 7 zile calendaristice.

ACTUALIZAREA CONDIŢIILOR GENERALE SI A TERMENILOR SI CONDITIILOR

SC ANDONI FASHION SRL îşi rezervă dreptul de a modifica şi actualiza în orice moment accesul la site, precum şi termenii si conditiile, si conditiile generale ale site-ului. Aceste modificări şi actualizări sunt opozabile/aplicabile utilizatorului de îndată ce au fost postate pe site; prin urmare, utilizatorul trebuie să se raporteze în mod regulat la această rubrică pentru a verifica „Condiţiile Generale” in vigoare.

Termeni si conditii Tombola Voucher 500 ron

1. Conditii de participare si eligibilitate:

Pentru a completa chestionarul si a revendica voucher-ul, varsta minima obligatorie este de 18 ani. In cazul in care va fi extras un castigator cu varsta sub 18 ani, se va face inca o extragere.

De asemenea, pentru completarea formularului este necesara completarea campurilor obligatorii: o adresa de email valida, un numar de telefon, nume prenume si varsta.

Participantii sunt de acord cu folosirea voucherului de reducere pentru cumparaturi pe site-ul www.andoni.ro fara posibilitatea de a-l valorifica in bani sau alte bunuri.

In cazul in care valoarea comenzii plasate este mai mica decat valoarea voucher-ului (respectiv 500 ron) diferenta de bani nu va fi returnata. In cazul in care valoarea comenzii este mai mare decat valoarea voucher-ului, castigatorul va plati diferenta de bani.

Pentru onorarea comenzii plasate cu voucher-ul castigator este necesara furnizarea unei adrese de pe teritoriul Romaniei pentru livrare.

2. Desfasurarea tombolei:

La data de 01.04.2018 sau la o data anterioara daca se vor atinge 2018 inregistrari, va fi extras castigatorul prin inregistrarea video a tombolei de pe site-ul www.random.org

Concursul se desfasoara in intervalul 07.02.2018 – 01.04.2018.

3. Obligatiile organizatorului

Organizatorul se oblige sa extraga un castigator la data de 01.04.2018 sau la atingerea numarului de 2018 inregistrari si sa onoreze comanda in 5 zile lucratoare de la plasarea acesteia.

4. Obligatiile participantilor

Participantii se oblige sa furnizeze informatiile necesare participarii si livrarii premiului.

Castigatorul se obliga sa puna la dispozitia organizatorului intr-un interval de 30 de zile de la livrarea comenzii o poza de prezentare purtand rochia comandata prin folosirea voucher-ului de reducere, care va fi folosita cu titlu de reclama pe pagina de Facebook “Andoni Rochii” sip e site-ul www.andoni.ro

Castigatorul se obliga sa aleaga orice model/modele si marime pentru comanda cu folosirea voucherului de reducere dintre cele disponibile pe site la momentul plasarii comenzii.