Voucher 1000 RON

Ce trebuie sa faci pentru a castiga?

Asa cum v-am obisnuit, la finalul fiecarui sezon de nunti, in luna noiembrie extragem castigatorul unui Voucher in valoare de 1000 RON. Participantii la tombola sunt clientii care au achizitionat (cel putin) o rochie pe parcursul anului. Modalitatea de inscriere este formata din 2 pasi simpli:

  1. Trimiterea unei poze purtand rochia la eveniment sau in conditii similare (dar trebuie sa fie o poza prezentabila, in lumina buna, si bineinteles sa fiti de acord sa o folosim in albumul Poze cliente). Poza poate fi trimisa prin email. Whatsapp sau atasata recenziei).
  2. O recenzie/recomandare cu cateva cuvinte pe pagina noastra de Facebook "Andoni Rochii"
Suplimentar, toti participantii vor primi un voucher de 10% discount care poate fi aplicat oricarei comenzi in intervalul Noiembrie 2020 - Paste 2021.
Castigatorul voucherului in valoare de 1000 RON poate folosi codul pentru orice comanda plasata in intervalul Noiembrie 2020 - Paste 2021, asupra modelelor si marimilor aflate in stoc la momentul comenzii.
Extragerea se va face prin intermediul site-ului www.random.org, tuturor participantilor inscrisi le vom oferi un numar alocat pentru tombola iar video-ul extragerii va fi postat pe pagina noastra de Facebook.
tombola1-2.jpg